HEMEN TEKLİF ALIN

Tanıtım Filmi Fiyatları

07 Mayıs 2019 - 15:02

Her müşteri ve her gereksinim farklı olduğundan video oluşturmakla ilgili tüm maliyetleri kırmak zordur, ancak aşağıda işletmeniz için kısa bir tanıtım videosu (2-5 dakika) oluşturmak için gerekenlere bir örnektir. ve fiyatlar kullanılan ekipman ve seneryoya göre farklılık göstermektedir.

Üretim Öncesi

Bu, üretim sürecinin en önemli kısmıdır, planlama hakkını elde eder ve her şey yerine geçer. Ön üretim planlaması sırasında her şey kararlaştırılır, örneğin filmde kimlerin yer aldığı, bir senaryonun olması, konumların ne olduğu, kesinlikle olması gereken çekimler var mı? En azından bir videonun düzenlenmesi ve takvimi oluşturulacak, içerik kısa bir toplantıda veya telefon görüşmesinde sıralanabilir. Ancak daha ayrıntılı bir planlama gerekirse, örneğin kodlama, storyboard, casting, yer izcilik ve tesisler, bu maliyete mal olacaktır.

Ekipman

İş tanıtımlarının çoğunda, oyuncuları ve senaryoları kullanmak yerine personelinizi filme alacağız, bu nedenle yalnızca fotoğraf makinesi, ses ve biraz ışıklandırma gerekecek. Tabii ki, herhangi bir teknoloji gibi, çok farklı fiyat etiketleri ile herkesten seçim yapabileceğiniz bir dizi kamera var. Videonuzun 4K'de çekilmesini ve sinemada gördüğünüz bir şeye benzemesini istiyorsanız, uzman kitini ve çok sayıda ışığı kiralamamız gerekecek. Ancak video gereksinimlerinin çoğuna ihtiyacınız olmayacak.

Ekip

Yine video türüne bağlı olarak, mürettebat listesi, aydınlatma operatörlerine, bom sapanlarına saplanmadan, büyük olabilir. Her şey bu fikre bağlı olacaktır. Çoğu iş sadece ses ile tek bir yönetmen / kamera operatörüne ihtiyaç duyacaktır ve gerektiğinde ek kamera ve ses ekleyeceğiz.

Kurgu

Düzenleme süreci çoğu insanın düşündüğünden daha karmaşık olabilir ve genellikle filme çekildiği sürece 3 ila 4 kat daha fazla zaman alır. Dolayısıyla, bir günlük çekimler için üç veya dört günlük düzenleme olasılığı vardır. İyi planlanmış olsaydık, düzenleme daha kolay olacak ve daha az zaman alacaktır.

Bu, düzenleme işleminden ses karıştırmaya, renk sınıflandırmadan basit grafiklere ve istediğiniz herhangi bir biçimde teslimata kadar her şeyi içerir. Ayrıca ilk kesimi gördükten sonra yapmak isteyebileceğiniz değişiklikleri de içerir.