HEMEN TEKLİF ALIN

360 Derece Video Çekimi ve 4K 360 Derece Video Çekimi

09 Mayıs 2019 - 14:09

360 Derece Video Çekimi ve 4K 360 Derece Video Çekimi Nasıl Yapılır?

Özellikle son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle birlikte, otel, kongre salonları, müzeler, binalar, hastaneler, turistik tesisler, kafeler, restoranlar, sokaklar ve belediyelere bağlı caddelerin sayısı artmıştır. Ziyaretten önce siteyi göstermek için araç. Panoramik videolarla yapılan sunumlarda, ziyaretçi canlı hareketli görüntülerle kendini benzer bir şekilde hissediyor. Turist siteleri, farklı şehirlerde ve hatta farklı ülkelerde olsa bile, ziyaretçiden sadece bir tık uzakta. Sanal turların alt yapısı normal videolar şeklinde fazla yer kaplamadığı için internette gezilmesi kolaydı. Bir CD - DVD'de yüksek çözünürlüklü bir resme sahip olmak çok kolaydır, böylece sergilerde, sergilerde, kongrelerde vb. Sergilenebilir.

360 derece video uygulaması, geleneksel çekim tekniklerinden farklı bir teknik ve ekipmanla gerçekleştirilir. Sunum, farklı programlarla bir dizi teknolojik süreçten geçtikten sonra hazırlanmaktadır. 360 derece kamera, video kameranın çevresindeki tüm aksiyonu yakalar. Sanal Turdaki fark, görüntünün sanal olmaması, canlı ve hareketli olup çevreyi ve eylemi yansıtmasıdır. Faringinin sol tuşunu basılı tutarak sağ-sol, yukarı-aşağı, yaklaşma-gezinmek mümkündür. Bir olayı düşünün, gözleriniz sağınızda, solunuzda ve sahneyi izlerken izinizi takip edin. Sanal Tur, internette bir alanı tanıtmanın en etkili, etkili ve ekonomik yöntemidir. 360 derecelik bir perspektiften bakarsak, yerel bir bilgisayardan internete giren potansiyel müşteriler etrafa bakabilir, istedikleri ayrıntıları inceleyebilir ve mekana gitmeden görsel olarak düşünebilirler. Bu sunum ile alan çok daha unutulmaz. Daha dikkat çekici ve yüksek bir etkiye sahiptir. Diğer reklam alanlarına göre daha kısa sürede daha etkili ve kalıcı sonuçlar elde etmek mümkündür.

360 derece video çekimi için iki tip kamera kullanılır. Bunlardan biri, kontrol ucundaki rant ile çalışan Ricoh Theta kamera ve çekimden sonra videoları birleştirmek zorunda olan GoPro kamera ile çekilmiş. Bu iki kamera tipi aynı amaca hizmet eder, ancak farklılıkları oldukça farklıdır. GoPro kameralar, Ricoh Theta kameralar daha kullanışlı ve daha kaliteli sonuçlar elde ediyor. 360 derece video prodüksiyonuna başlamak istiyorsanız, kameranıza karar vermeniz iyi bir başlangıç olacaktır.