Tanıtım Filmi Fiyatları

Her müşteri ve her gereksinim farklı olduğundan video oluşturmakla ilgili tüm maliyetleri kırmak zordur, ancak aşağıda işletmeniz için kısa bir tanıtım videosu (2-5 dakika) oluşturmak için gerekenlere bir örnektir. ve fiyatlar kullanılan ekipman ve seneryoya göre farklılık göstermektedir.

Üretim Öncesi

Bu, üretim sürecinin en önemli kısmıdır, planlama hakkını elde eder ve her şey yerine geçer. Ön üretim planlaması sırasında her şey kararlaştırılır, örneğin filmde kimlerin yer aldığı, bir senaryonun olması, konumların ne olduğu, kesinlikle olması gereken çekimler var mı? En azından bir videonun düzenlenmesi ve takvimi oluşturulacak, içerik kısa bir toplantıda veya telefon görüşmesinde sıralanabilir. Ancak daha ayrıntılı bir planlama gerekirse, örneğin kodlama, storyboard, casting, yer izcilik ve tesisler, bu maliyete mal olacaktır.

Ekipman

İş tanıtımlarının çoğunda, oyuncuları ve senaryoları kullanmak yerine personelinizi filme alacağız, bu nedenle yalnızca fotoğraf makinesi, ses ve biraz ışıklandırma gerekecek. Tabii ki, herhangi bir teknoloji gibi, çok farklı fiyat etiketleri ile herkesten seçim yapabileceğiniz bir dizi kamera var. Videonuzun 4K’de çekilmesini ve sinemada gördüğünüz bir şeye benzemesini istiyorsanız, uzman kitini ve çok sayıda ışığı kiralamamız gerekecek. Ancak video gereksinimlerinin çoğuna ihtiyacınız olmayacak.

Ekip

Yine video türüne bağlı olarak, mürettebat listesi, aydınlatma operatörlerine, bom sapanlarına saplanmadan, büyük olabilir. Her şey bu fikre bağlı olacaktır. Çoğu iş sadece ses ile tek bir yönetmen / kamera operatörüne ihtiyaç duyacaktır ve gerektiğinde ek kamera ve ses ekleyeceğiz.

Kurgu

Düzenleme süreci çoğu insanın düşündüğünden daha karmaşık olabilir ve genellikle filme çekildiği sürece 3 ila 4 kat daha fazla zaman alır. Dolayısıyla, bir günlük çekimler için üç veya dört günlük düzenleme olasılığı vardır. İyi planlanmış olsaydık, düzenleme daha kolay olacak ve daha az zaman alacaktır.

Bu, düzenleme işleminden ses karıştırmaya, renk sınıflandırmadan basit grafiklere ve istediğiniz herhangi bir biçimde teslimata kadar her şeyi içerir. Ayrıca ilk kesimi gördükten sonra yapmak isteyebileceğiniz değişiklikleri de içerir.

euromedya

Yakın Gönderileri

En İyi Web Tasarım Firmaları

Bir web sitesi yapmak istiyorum ama neye dikkat edeceğimi bilmiyorum? İnternetin hızla yayıldığı bu dönemde…

5 sene önce

Havadan Fotoğraf Çekimi

Havadan fotoğraf çekimi aslında tarihi 2016 son çeyrek dönemine dayanan fakat son yıllarda oldukça yaygınlaşan…

5 sene önce

Havadan Video Çekimi ve Havadan 4K Video Çekimi

Türkiye'nin her köşesinde Euromedya olarak havadan video çekimi gerçekleştiriyoruz. Başladığımız günden bu yana sürekli düşünüyor, araştırıyor…

5 sene önce

360 Derece Video Çekimi ve 4K 360 Derece Video Çekimi

360 Derece Video Çekimi ve 4K 360 Derece Video Çekimi Nasıl Yapılır? Özellikle son yıllarda…

5 sene önce

Profesyonel Fotoğraf Çekimi

Profesyonel Fotoğraf Çekimi Siteniz için görsellerin değeri çok önemlidir. Çözünürlük açısından sağlam ve kaliteli fotoğraflara…

5 sene önce

LOCA Kurumsal Web Yazılım Projesi Tamamlanmıştır…

LOCA web yazılım Google sayfa garantili, seo ve Google duyarlı yönetimi konusunda kurumsal firmamızı seçmiştir.

5 sene önce